Etusivu Palvelumme Keitä olemme? Tuotteemme Näin tilaatEtsitkö kriittisiä puhujia, teräviä kommentoijia, taitavia paneelin vetäjiä? Missä piilevät kirjoittajat, joilla on oikeasti jotain sanottavaa?

Kuinka löytää fiksuja puhujia, kirjoittajia ja keskustelijoita, ellei tunne akateemista maailmaa? Lektio tarjoaa asiakkaidensa käytettäväksi tietonsa ja taitonsa. Lektiolta saa oppineen ja odottamattomankin näkemyksen, joka tulee yritysmaailman ulkopuolelta.

Lektio toimittaa tilatut luennot, alustukset, asiantuntijakommentit, artikkelit, esseet ja kolumnit sovitussa muodossa ja aikataulussa. Järjestämme myös seminaareja toivotusta teemasta 'avaimet käteen' -periaatteella. Lektion jäsenillä on pitkä kokemus akateemisista ympyröistä, yhdistyksistä, kulttuurielämästä ja bisnesmaailmasta. Voimamme on yhteistyöverkostossa, johon kuuluu yhteiskuntatieteilijöitä, filosofeja, tieteen ja taiteen tutkijoita sekä kääntäjiä.

Lektion asiakkaita ovat olleet mm.

Akavan Erityisalat ry
Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS)
Helsingin Sanomat
Invalidisäätiö ORTON
Kauppalehti Presso
Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
Kirkkopäivät
Lindorff Oy
Lääketieteellinen Aikakauskirja Duodecim
Mercuri International Oy
MTV3
Nuoren Voiman Liitto
Nuorisotutkimusseura
oikeusministeriö
Pasilan kirjasto
Raha-automaattiyhdistys (RAY)
Sibelius-Akatemia
Stellatum/Hallinto-lehti
Tampereen työvoimatoimisto
TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunta
Työterveyslaitos
Ulkoasiainministeriön Eurooppa-tiedotus
Vates-säätiö
Viestintätoimisto Pohjoisranta Oy
Yhteiskuntaviestinnän yhdistys YVY


PUHUJIA JA LUENNOITSIJOITA
Ajattelun käsityötaitoa

Mitä Lektio tekee toisin?

Lektio luottaa asiakkaidensa arvostelukykyyn. Luotamme siihen, että jossakin vielä tarvitaan puhujia, joiden luennoissa on eurooppalaisesta tieteestä ja kirjallisesta traditiosta ammentavaa sisältöä. 

KIRJOITTAJIA JA KOLUMNISTEJA
Asioihin itseensä

Miksi Lektiota tarvitaan?

Tietotoimistot tyytyvät uutisten välittämiseen, ja toimittajat ovat usein liian kiireisiä voidakseen ottaa tarvittavaa etäisyyttä ilmiöiden analysoimiseksi. Tarvitaan näkemyksiä, tutkimuksiin perustuvia puheenvuoroja ja haastavia katsantoja, joissa nähdään metsä puilta. Lektion avulla löydät kirjoittajan, joka kykenee syiden, taustojen ja rakenteiden pohdintaan.


Osuuskunta Lektio, info@lektio.fi